Năstase: Demisia lui Oprea de la conducerea PSD Ilfov e firească

Preşedintele consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, miercuri, înaintea întâlnirii liderilor PSD de la Snagov, că demisia lui Gabriel Oprea din funcţia de preşedinte al PSD Ilfov este normală şi firească.

16 afișări
Imaginea articolului Năstase: Demisia lui Oprea de la conducerea PSD Ilfov e firească

Năstase: Demisia lui Oprea de la conducerea PSD Ilfov e firească (Imagine: Mediafax Foto)

Năstase a spus, întrebat de posibilitatea ca Oprea să fie exclus şi din partid, că decizia va fi luată de către Comisia de Arbitraj şi Integritate Morală a partidului.

"Există o anumită procedură şi toate aceste lucruri pe care (Gabriel Oprea - n.r.) le-a făcut în ultimele zile vor fi luate în considerare", a mai afirmat Năstase.

Gabriel Oprea a demisionat de la conducerea PSD Ilfov, demisia sa fiind înaintată în cursul zilei de marţi preşedintelui PSD Mircea Geoană.

Citeşte şi:

Geoană: Nu ştiu despre demisia lui Oprea de la Ilfov

Gabriel Oprea a demisionat de la conducerea PSD Ilfov

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici