Năstase despre declaraţiile lui Vanghelie: Nu cred că trebuie să ne mai mire

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a afirmat, luni, înaintea BPN al PSD, că declaraţiile date de Marian Vanghelie despre mutarea arhivei DGIPI şi informaţiile care ar mai fi acolo, nu mai trebuie să mai mire pe cineva.

61 afișări
Imaginea articolului Năstase despre declaraţiile lui Vanghelie: Nu cred că trebuie să ne mai mire

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti cum comentează afirmaţiile lui Vanghelie despre faptul că arhiva DGIPI ar fi fost mutată şi este pe mâini bune, Năstase, a răspuns: "Cred că în această ţară a transparenţei totale, a bileţelelor roz, a informaţiilor care circulă pe surse şi în afara surselor, o chestiune de genul acesta nu cred că trebuie să ne mai mire".

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, sâmbătă, că datele despre fratele lui Traian Băsescu au fost furnizate de SRI, nu de "Doi şi un sfert", el arătând că "s-a dorit" să se puna mâna pe arhiva "Doi şi un sfert", unde e vorba de "fetiţa EBA", care "se încinge" din când în când".

El a menţionat, luni, că din infomaţiile pe care le deţine, la DGIPI nu ar mai exista date despre Traian Băsescu, exceptând "o bucăţică" cu Omar Hayssam, din care şeful statului "poate să aibă o problemă".â

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici