Năstase: "Dragă Stolo" ar putea avea curând o altă criză de sănătate

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a afirmat, vineri, la Şcoala de vară a TSD, că Theodor Stolojan, "dragă Stolo", ar putea avea o nouă criză de sănătate, el făcând aluzie la momentul în care acesta s-a retras, în 2004, din cursa prezidenţială.

22 afișări
Imaginea articolului Năstase: "Dragă Stolo" ar putea avea curând o altă criză de sănătate

Năstase: "Dragă Stolo" ar putea avea curând o altă criză de sănătate (Imagine: Mediafax Foto)

Năstase a sugerat, într-o intervenţie la Şcoala de vară a TSD, că Theodor Stolojan, candidatul la funcţia de premier desemnat de PDL, ar putea repeta gestul din 2004, când s-a retras din cursa prezidenţială, invocând motive de sănătate.

"Dragă Stolo ar putea avea, curând, o altă criză de sănătate", a afirmat Năstase.

Candidatura lui Stolojan la funcţia de premier a fost ironizată şi de vicepreşedintele PSD Victor Ponta.

Acesta a afirmat că ştirea despre desemnarea acestuia ca potenţial premier a fost pentru el un deja-vu.

"Am avut un deja-vu cu Stolojan premier, pe când eram în liceu. O dată la 18 ani Stolojan vrea să fie premier. Poate şi fiul meu o să îl prindă", a spus el.

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a fost anunţat oficial, vineri, la Conferinţa Naţională a partidului, drept propunerea de premier a PDL.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici