Năstase: Geoană avea, în 2005, o variantă de exit când a candidat la şefia PSD, un post la BERD

Liderul PSD Adrian Năstase a declarat, miercuri seară, că Mircea Geoană avea pregătită, în 2005, când a candidat la şefia PSD, o variantă pentru cazul în care ar fi pierdut - un post la BERD, la Londra - fostul premier menţionând că a fost vorba de "un joc de poker" care a afectat mult partidul.

32 afișări
Imaginea articolului Năstase: Geoană avea, în 2005, o variantă de exit când a candidat la şefia PSD, un post la BERD

Năstase: Geoană avea, în 2005, o variantă de exit când a candidat la şefia PSD, un post la BERD (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Să vă spun o chestiune din alegerile din 2005 din PSD. Cu o zi înainte de alegeri a venit la mine Mircea Geoană şi mi-a spus că el va candida. Atunci Statutul era că alegerile se făceau şi pentru vicepreşedinţi, i-am spus că în cazul acesta nu va putea fi vicepreşedinte. Eu credeam atunci că nu are şanse să câştige. După aceea am aflat de faptul că avea o formulă de exit, o variantă alternativă dacă ar fi pierdut, ar fi putut să meargă la un post la BERD, la Londra. Am realizat că până la urmă a fost vorba de un joc de poker. Şi acel joc ne-a costat foarte mult. Ne-a costat cinci înfrângeri sucesive şi situaţia în care ne aflăm astăzi" a declarat Adrian Năstase, la Târgovişte, la conferinţa judeţeană a PSD Dâmboviţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici