Năstase: Imaginile în care Băsescu apare lovind un copil, o răzbunare a istoriei

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, scrie, pe blogul său, că imaginile din campania din 2004 în care Traian Băsescu pare că ar fi lovit un copil reprezintă, într-un fel, o "răzbunare a istoriei".

26 afișări
Imaginea articolului Năstase: Imaginile în care Băsescu apare lovind un copil, o răzbunare a istoriei

Năstase: Imaginile în care Băsescu apare lovind un copil, o răzbunare a istoriei (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Am văzut, în seara asta, adevăratul caracter al lui Băsescu. Mulţi au bănuit de ce e în stare, dar nu aveau o reprezentare vizuală. Nu mi-a venit să cred. Auzisem despre episodul ăsta, din alegerile prezidenţiale şi parlamentare din 2004, dar atunci când vezi e groaznic. Lovirea, pe şest, a unui copil, în campania electorală, ni-l arată, în adevărata lumină, pe Băsescu atunci când se pregătea să devină preşedinte al României", scrie Năstase pe blogul său.

El mai spune că aceste imagini din campania din 2004, "care îl scot pe Băsescu din campania pentru prezidenţialele din 2009, reprezintă, într-un fel, o răzbunare a istoriei".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici