Nechifor: Flutur e traseist politic şi colonel făcut la ceas de noapte ca să primească pensie mare

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, duminică, în comuna Cajvana, că Gheorghe Flutur este un traseist politic, ca mulţi alţi candidaţi ai ARD din aceste alegeri şi a subliniat că Flutur este colonel făcut la ceas de noapte ca să aibă parte de pensie mare.

277 afișări
Imaginea articolului Nechifor: Flutur e traseist politic şi colonel făcut la ceas de noapte ca să primească pensie mare

Gheorghe Flutur (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Nechifor a participat, duminică, la Cajvana, la lansarea candidaturii lui Gavril Mîrza pentru funcţia de deputat, aceasta fiind localitatea natală a lui Mîrza.

Liderul PSD Suceava a spus despre fostul preşedinte al PSD şi CJ Suceava, Gavril Mîrza, că acesta i-a fost învăţător în ale politicii şi administraţiei.

"Am nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru ca domnul Mîrza să mă poată ajuta şi el pe viitor. Am nevoie în Parlament de un om cu experienţă, născut în zona asta", a spus Nechifor.

El a subliniat că PDL nu are candidaţi care să poată fi votaţi în acest colegiu, făcând referire la candidatul pentru funcţia de senator Gheorghe Flutur, fost preşedinte al CJ Suceava şi cel pentru funcţia de deputat, Vasile Ilie, fost vicepreşedinte al CJ Suceava.

"De la PDL ce să alegi? ARD? Ei ne-au ars la buzunare odată. Vor să ne ardă din nou? Nu le ajunge? Ilie, un traseist politic care ce mai vrea acum? Flutur şi el un traseist politic ca mulţi din partidul lui Băsescu. Suceava e plină de candidaţi la PDL care sunt traseişti şi care vor tot timpul la ciolan", a spus liderul PSD Suceava.

Cătălin Nechifor i-a acuzat pe Flutur şi Ilie că au primit grad de colonel deşi nu au niciun merit.

"Ilie şi Flutur sunt colonei făcuţi, cu Turcescu şi Blaga, la ceas de noapte. Nu sunt oameni de poliţie sau armată, dar sunt colonei ca să aiba parte de pensie mare", a spus liderul PSD Suceava.

El a subliniat că USL e pregătită să guverneze aşa cum trebuie şi planul pentru o guvernare coerentă este făcut în detaliu.

"Noi suntem altfel. Pentru mine şi echipa mea nu contează culoarea poltică a unui primar. Cât a fost Flutur preşedinte, daca erai primar PSD, nu primeai un leu", a spus Nechifor care a subliniat că de când este preşedinte al CJ Suceava a făcut tot posibilul pentru ca fiecare comunitate să fie sprijinită.

La rândul său, Gavril Mîrza a spus că porneşte de acasă bătălia în campania electorală şi a arătat că nevoile oamenilor din colegiu sunt foarte multe.

"Nu puţine sunt nevoile oamenilor din colegiu. Dorim să modernizăm o serie de drumuri, avem porţiuni de sate fără curent. Asta ne va preocupa. Nu e menirea unui parlamentar să faca aceste lucruri, dar e menirea lui să ţină legatura cu localităţile prin Consiliul Judeţean ca să rezolvam problemele oamenilor", a spus Mîrza.

El a mai spus că USL are ca priorităţi măsurile ce vor stimula economia şi a subliniat că premierul Victor Ponta susţine reducerea TVA la alimentele de bază.

"Vom da facilităţi angajatorilor dacă angajează tineri. Ne gândim la stimularea agriculturii care, dacă va mai fi tratată ca până acum, vom consuma de afară", a declarat Mîrza.

El a mai arătat că dacă se înlătură furturile "portocaliilor" şi matrapazlâcurile acestora vor exista bani pentru pensii şi medicamente.

"Cunosc judeţul foarte bine, iar colegiul acesta îl cunosc precum casa mea. Îl declar ca fiind casa mea, unde voi aduce tot ce trebuie pentru oamenii de aici. Vă promit că voi fi mereu alaturi de dumneavoastră şi mă voi lupta pentru rezolvarea doleanţelor dumneavoastră", a spus Mîrza.

El a arătat că o altă localitate din colegiu, comuna Cacica doreşte să devină staţiune turistică şi a amintit că în urmă cu mai mulţi ani, când era preşedinte al CJ Suceava, a realizat, cu cofinanţare poloneză, drumul de la Pârteşti la Soloneţul Nou.

"Mi-a fost dat să văd zilele trecute că pe Ilie îl preocupă ca localitatea Cacica să devină staţiune. Dacă îl rogi să meargă până acolo nu nimereşte", a spus Mîrza.

El a făcut referire şi la contracandidatul său de la ARD, Vasile Ilie, arătând că acesta este "de pe malul Prutului", din judeţul Botoşani.

"Lăsaţi fluturii să zboare şi pe Ilie să se ducă la locul său de baştină!", a spus Mîrza.

Candidatul PSD pentru funcţia de senator în colegiul ce include şi Cajvana, medicul urgentist Tiberius Brădăţan, a spus că are un vis, o ţară în care vrajba să dispară.

"Am un vis. O ţară unde vrajba să dispară, unde să nu mai vedem încrâncenare şi lupte între fraţi şi rude pentru probleme de natură politică. Vrem să vă cerem sprijinul pentru a construi o ţară a bunăstarii şi unde să nu fie ură şi mânie", a spus Brădăţan. 

 Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici