Nechifor (PSD): La CN s-a făcut transferul de popularitate de la Iliescu şi Năstase la Mircea Geoană

Deputatul PSD de Suceava Cătălin Nechifor, membru al echipei naţionale tehnice de campanie, a declarat, vineri, că la Consiliul Naţional lărgit al PSD s-a făcut transferul de voturi ale lui Ion Iliescu şi Adrian Năstase pentru candidatul partidului la Preşedinţie, liderul PSD, Mircea Geoană.

11 afișări
Imaginea articolului Nechifor (PSD): La CN s-a făcut transferul de popularitate de la Iliescu şi Năstase la Mircea Geoană

Nechifor (PSD): La CN s-a făcut transferul de popularitate de la Iliescu şi Năstase la Mircea Geoană (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Nechifor a spus, într-o conferinţă de presă, că "triunghiul din 2004", format din Ion Iliescu, Mircea Geoană şi Adrian Năstase, care a prezentat atunci proiectul unei Românii sociale, are acum o ofertă mai bună pentru administrarea ţării.

El a arătat că la Consiliul Naţional de joi s-a făcut transferul de imagine şi voturi de la Ion Iliescu şi Adrian Năstase pentru candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, care în scurt timp va atinge intenţia de vot a partidului.

Nechifor a explicat că Mircea Geoană are în actualele sondaje o intenţie de vot de 24-26 la sută, în timp de PSD de 34-36 la sută.

"Prin transferul de popularitate Mircea Geoană va ajunge la nivelul PSD de cel puţin 34 la sută", a spus Nechifor, care a adăugat că în vară "Mircea Geoană va sufla în spatele lui Traian Băsescu".

El a spus că este sigur că Mircea Geoană va ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, unde îşi va învinge contracandidatul.

"Vara 2009 pentru PSD va fi o vară plină şi vectorii de imagine vor merge spre electorat să explice de ce România are nevoie de un nou preşedinte, Mircea Geoană", a mai spus Nechifor.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a propus, joi, Consiliului Naţional lărgit al partidului, susţinerea candidaturii lui Mircea Geoană pentru alegerile prezidenţiale, exprimându-şi "convingerea" că acesta are şi potenţialul şi capacitatea de învătare necesare pentru această misiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici