Negoiţă: Îmi plac fetele şi fac dragoste cu ele, nu cu minore şi nu le plătesc

Deputatul PSD Robert Negoiţă a declarat miercuri, telefonic, pentru "Gândul", că îi plac fetele şi face dragoste cu ele, dar nu cu minore şi nu le plăteşte, referindu-se la apariţia numelui său într-un dosar DIICOT privind traficul de persoane.

1066 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: Îmi plac fetele şi fac dragoste cu ele, nu cu minore şi nu le plătesc

Negoiţă: Îmi plac fetele şi fac dragoste cu ele, nu cu minore şi nu le plătesc (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"Nu am întreţinut relaţii sexuale cu minore, doar cu fete majore. Mie îmi plac fetele şi fac dragoste cu ele. Normal că întreţin relaţii sexuale cu fetele care mă plac şi le plac. Dar asta pentru că ne placem şi nu le plătesc. E vorba însă de majore. Asta făceam până acum un an şi ceva, dar acum am prietenă şi nu mai am relaţii cu alte femei", a declarat Negoiţă, pentru "Gândul".

Numele deputatului PSD Robert Sorin Negoiţă apare într-un rechizitoriu DIICOT prin care patru persoane au fost trimise în judecată pentru trafic de persoane. Procurorii susţin că omul de afaceri a întreţinut relaţii sexuale inclusiv cu o minoră de la o agenţie de fotomodele, respectiv Agenţia Diva Models. Minora este acum martor cu identitate protejată şi ar fi fost recrutată "în scopul exploatării sexuale".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici