Negoiţă: Nu candidez la şefia PDL Bucureşti, îl susţin pe Boc şi măsurile de austeritate

Vicepreşedintele PDL Liviu Negoiţă a declarat vineri că nu va candida la preşedinţia filialei Bucureşti a partidului şi nici la primăria Capitalei, precizând că îl susţine pe premierul Emil Boc şi este de acord cu măsurile de austeritate ale guvernului.

34 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: Nu candidez la şefia PDL Bucureşti, îl susţin pe Boc şi măsurile de austeritate

Negoiţă: Nu candidez la şefia PDL Bucureşti, îl susţin pe Boc şi măsurile de austeritate (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Nu voi candida la alegerile pentru conducerea PDL-Bucureşti, care se vor desfăşura pe 6 iulie. Motivul este simplu: doresc să vină o altă echipă. Am fost întotdeauna un susţinător al schimbărilor, nu este o noutate acest lucru", a spus, pentru MEDIAFAX, Negoiţă, care este şi preşedinte interminar al PDL Bucureşti.

Negoiţă nu-şi va depune candidatura nici la viitoarele alegeri pentru Primăria Generală a Capitalei.

"Nu voi candida la Primăria Capitalei. Acest lucru l-am spus încă din timpul primului meu mandat de primar al sectorului 3. Eu sunt un om serios, nu-mi schimb deciziile. Sunt primarul sectorului 3, ales, în 2008, din primul tur în această funcţie. Pentru mine este foarte important să-mi finalizez cu succes mandatul cu care m-au investit alegătorii" a afirmat Negoiţă.

Vicepreşedintele PDL a mai spus că susţine în totalitate măsurile de austeritate ale Cabinetului Boc, că are încredere şi îl sprijină pe premier.

"Susţin în totalitate măsurile Cabinetului aşa cum am încredere şi îl susţin pe premierul Emil Boc. Măsurile pe care guvernul îşi va asuma luni răspunderea sunt dure, dar necesare. Eu, Liviu Negoiţă, sunt un membru al PDL responsabil. Am fost şi sunt un om de echipă. Consider că în situaţiile de criză, oamenii politici îşi dau proba responsabilităţii", a adăugat Liviu Negoiţă.

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că până la finele lunii iunie sau la începutul lunii iulie va avea loc o remaniere a Guvernului, fără a menţiona la ce miniştri se referă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici