Nelu Tătaru anunţă conduceri militare la spitalele „unde nu face faţă un management civil"

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat la Cluj că vor fi numite conduceri militare la spitalele unde managementul civil nu face faţă.

5123 afișări
Imaginea articolului Nelu Tătaru anunţă conduceri militare la spitalele „unde nu face faţă un management civil"

Nelu Tătaru anunţă conduceri militare la spitalele „unde nu face faţă un management civil"

Întrebat la Cluj unde ar putea fi numite conduceri militare la spitale, Tătaru a răspuns: „Acolo unde nu face faţă un management civil, cum a fost şi la Suceava şi la Deva, avem manageri civili care şi-au dat demisia după o săptămână. Ori este o lipsă de autoritate, ori imposibilitatea de a-şi aplica planul de management şi ne-a făcut să mergem pe un management al unor medici militari, în condiţiile în care rigurozitatea, păstrând circuite civile, este cea care va da şi un management corect”.

Tătaru a afirmat că ţara traversează un moment greu, care poate fi depăşit numai prin respectarea cu stricteţe a unor circuite epidemiologice şi a unor reguli de bază.

„Rămâne ca după tot acest management militar să putem acorda asistenţă medicală de specialitate şi de specialitate tuturor pacienţilor”, a afirmat ministrul.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat, miercuri, că la conducerea spitalului din Deva a fost pusă conducere militară, la fel ca şi la conducerea Spitalului din Suceava.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tătaru,
militare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici