Nemeth Zsolt: Intrarea UDMR la guvernare, un eveniment important al relaţiilor româno-maghiare

Secretarul de stat în Ministerul de Externe din Ungaria Nemeth Zsolt consideră că intrarea UDMR la guvernare e un eveniment important al relaţiilor româno-maghiare şi, dacă acest fapt va ajuta la o stabilitate mai mare în România, va avea o influenţă benefică şi asupra relaţiilor dintre comunităţi.

229 afișări
Imaginea articolului Nemeth Zsolt: Intrarea UDMR la guvernare, un eveniment important al relaţiilor româno-maghiare

Nemeth Zsolt: Intrarea UDMR la guvernare, un eveniment important al relaţiilor româno-maghiare (Imagine: Mihai Barbu/ Mediafax Foto)

Secretarul de stat în Ministerul de Externe din Ungaria Nemeth Zsolt a declarat, sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, unde a participat la manifestările organizate de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, că în această perioadă cel mai important eveniment al relaţiilor româno-maghiare este că UDMR a intrat la guvernare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El a adăugat că, dacă această decizie a UDMR va ajuta să existe o stabilitate mai mare în România, aceasta va avea o influenţă benefică şi asupra relaţiilor româno-maghiare.

"Dacă intrarea UDMR la guvernare va facilita o stabilitate de un grad mai mare în cadrul României, atunci este sigur că aceasta va avea o influenţă binefăcătoare şi asupra relaţiilor româno-maghiare. Cu subiecte conjuncturale nu mă ocup", a adăugat Nemeth Zsolt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici