Nica: Am discutat cu Blaga probleme financiare şi lucruri care se discută între miniştri

Ministrul demisionar, Dan Nica, a spus la ieşirea din Ministerul Administraţiei şi Internelor, că a discutat cu interimarul Vasile Blaga, despre probleme financiare, care ţin de minister, şi bugetare, referitor la bugetul anului 2010, precum şi "lucruri care se discută între miniştri".

25 afișări
Imaginea articolului Nica: Am discutat cu Blaga probleme financiare şi lucruri care se discută între miniştri

Nica: Am discutat cu Blaga probleme financiare şi lucruri care se discută între miniştri (Imagine:Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebat dacă schimbarea sa cu Blaga nu i se pare rapidă, Nica a răspuns negativ, adăugând la finalul declaraţiilor că miniştrii PSD se pregătesc pentru o revenire la anul.

În acelaşi timp cu Nica a plecat de la minister şi fostul şef DGIPI, Gelu Drăjneanu, care, întrebat de ce şi-a dat demisia, a răspuns că i se pare mai profitabilă cariera de avocat, mai ales în urma legii cumulului.

Înainte de întâlnirea cu Dan Nica de la MAI, liderul PDL Vasile Blaga a spus că va avea un dialog cu acesta şi că lucrurile, din punct de vedere al conducerii ministerului, vor intra în normal.

El a spus că oamenii trebuie să îşi recâştige încrederea în minister.

Blaga a menţionat că decizia în MAI trebuie să îşi recâştige autoritatea.

Blaga a menţionat că nu va fi şef de campanie pentru Traian Băsescu dacă acesta va candida la preşedinţie, şi nici nu va face parte din staff-ul de campanie al PDL, pentru a nu lăsa loc suspiciunilor.

El a adăugat că nu va modifica, de la şefia MAI, niciun act referitor la alegeri care a fost deja stabilit de fosta conducere a ministerului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici