Nica: Geoană a informat despre retragerea din CSAT

Vicepremierul Dan Nica a declarat, marţi, că liderul PSD, Mircea Geoană, a informat conducerea coaliţiei în privinţa retragerii din CSAT, ministrul precizând că s-a luat decizia de a se identifica "soluţia tehnică" de modificare a prevederilor protocolului coaliţiei în acest sens.

17 afișări
Imaginea articolului Nica: Geoană a informat despre retragerea din CSAT

Nica: Geoană a informat despre retragerea din CSAT (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Preşedintele Geoană a informat coaliţia referitor la decizia care a fost luată cu privire la faptul că în CSAT funcţia de vicepreşedinte nu mai este o solicitare a PSD şi a rămas să fie găsită acea soluţie tehnică pentru ca prevederile protocolului coaliţiei să poată să fie modificate corespunzător", a spus Nica, după şedinţa conducerii coaliţiei.

El a precizat că decizia privind modificarea protocolului urmează să fie luată în perioada următoare.

"A rămas ca modificarea protocolului să fie decisă în perioada următoare. În această dimineaţă Mircea Geoană a făcut această informare la nivelul coaliţiei, iar decizia a fost să ne uităm cu toţii să vedem care este formula cea mai bună, inclusiv de modificare a protocolului coaliţiei", a adăugat Nica.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, luni, că va solicita oficial în şedinţa conducerii coaliţiei de marţi modificarea Protocolului de guvernare, în sensul eliminării prevederii legale prin care preşedintele Senatului este şi vicepreşedinte al CSAT.

Geoană a spus că le va solicita marţi liderilor PDL modificarea Protocolului cu PSD, în sensul eliminării prevederii care face din preşedintele Senatului şi vicepreşedintele Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici