Nichita: Iliescu are un loc asigurat la Iaşi pentru Parlament

Vicepreşedintele PSD Gheorghe Nichita, liderul organizaţiei judeţene a PSD Iaşi, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Ion Iliescu are un loc asigurat la Iaşi pentru Parlament, dacă revine asupra deciziei de a nu mai candida la alegerile generale.

18 afișări
Imaginea articolului Nichita: Iliescu are un loc asigurat la Iaşi pentru Parlament

Nichita: Iliescu are un loc asigurat la Iaşi pentru Parlament (Imagine:Mediafax Foto)

"La Iaşi are oricând un loc asigurat. Nu cred că există vreun colegiu din judeţul Iaşi unde să aibă probleme şi să nu câştige mandatul", a spus Nichita.

El a adăugat că Ion Iliescu a informat în urmă cu trei luni Biroul Permanent Naţional al PSD că nu mai vrea să candideze, Nichita considerând că, indiferent de opţiune, Iliescu rămâne un lider important în PSD. "Ion Iliescu a fost şi râmâne o locomotivă pentru PSD", a adăugat Nichita.

Ion Iliescu a anunţat în urmă cu câteva zile că nu va ma candida la alegerile parlamentare, motivând că, de unul singur, într-un colegiu, nu are nici o motivaţie să participe la cursa electorală şi precizând că aceasta nu înseamnă că părăseşte partidul sau activitatea politică.

Ulterior, mai multe filiale PSD din ţară i-au propus lui Iliescu să candideze pentru Parlament, în judeţele respective.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici