Nicolae Bănicioiu a fost reales preşedinte TSD

Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu a fost reales, sâmbătă, la Congresul TSD, pentru încă un mandat de preşedinte al organizaţiei de tineret a PSD, el neavând contracandidat, iar votul efectuându-se prin ridicare de mâini.

76 afișări
Imaginea articolului Nicolae Bănicioiu a fost reales preşedinte TSD

Nicolae Bănicioiu a fost reales preşedinte TSD (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Întrucât Bănicioiu nu a avut contracandidat la funcţia de preşedinte al TSD, votul nu s-a dat prin buletine, cum urmează să se desfăşoare pentru celelalte funcţii din conducerea organizaţiei.

Cei peste 1100 de delegaţi la Congresul TSD au ridicat mâna, în sală, la întrebarea dacă sunt de acord ca Bănicioiu să fie reales ca preşedinte TSD.

Întrucât din sală nu s-au observat obiecţii, Bănicioiu a fost desemnat preşedinte al TSD pentru un mandat de doi ani.

După realegerea în funcţie, Bănicioiu le-a spus şi un banc tinerilor social-democraţi.

Bancul respectiv spunea că Traian Băsescu şi Emil Boc se aflau împreună într-o barcă, supusă la un moment dat unei furtuni.

"Un prieten de al meu, sociolog, a făcut un chestionar după acest banc, întrebând subiecţii cine cred că s-a salvat. Ştiţi care a fost răspunsul dat de 91% dintre cei chestionaţi? România", a povestit Bănicioiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici