Nicolae Ciucă susţine că PNL trebuie să fie la guvernare ca o garanţie împotriva oricăror derapaje - surse

Preşedintele liberal Nicolae Ciucă susţine că PNL trebuie să fie la guvernare ca o garanţie împotriva oricăror derapaje, potrivit unor surse din cadrul partidului.

229 afișări
Imaginea articolului Nicolae Ciucă susţine că PNL trebuie să fie la guvernare ca o garanţie împotriva oricăror derapaje - surse

Nicolae Ciucă a vorbit în timpul şedinţei de miercuri a conducerii PNL. Liderul liberal a analizat ameninţările care vizează România şi a susţinut că este nevoie de stabilitate politică.

„Într-o lume în curs de polarizare, România aparţine astăzi lumii libere şi prospere. Dar acest statut, nu ne pune la adăpost de ameninţări. Suntem o ţară de graniţă a acestei lumi dezvoltate şi în această calitate suntem supuşi riscurilor destabilizării. De aceea asigurarea stabilităţii politice şi administrative este foarte importantă pentru perioada următoare”, a spus Ciucă, potrivit surselor.

Preşedintele PNL a mai spus că „România are nevoie de politică matură şi de o guvernare stabilă, iar şansa PNL este să joace cartea politicii echilibrate.”

Concluzia lui Ciucă a fost că „PNL trebuie să fie la guvernare ca o garanţie împotriva oricăror derapaje, fie ele economice sau în politica externă”, a precizat Nicolae Ciucă, potrivit surselor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici