Nicolae Mischie şi-a depus dosarul pentru a primi pensie de parlamentar

Fostul lider al PSD Gorj şi ulterior al filialei PNG, Nicolae Mischie, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că şi-a depus dosarul de pensionare ca fost parlamentar pentru că are limita de vârstă prevăzută de legislaţie.

30 afișări
Imaginea articolului Nicolae Mischie şi-a depus dosarul pentru a primi pensie de parlamentar

Nicolae Mischie şi-a depus dosarul pentru a primi pensie de parlamentar (Imagine: Mediafax Foto)

Mischie a fost deputat până în 1996, iar în anul 2000 a fost ales senator pe listele PSD, el optând atunci să rămână preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj.

Nicolae Mischie a menţionat că nu a renunţat la intenţiile sale de a candida ca independent, el afirmând că mai are timp să ia o decizie finală.

El a fost până în 2004 şi prorector la Universitatea Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu, Senatul acestei instituţii oferindu-i marţi seară o plachetă omagială pentru activitatea depusă de-a lungul timpului în cadrul universităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici