Nicolae Pupăză, prim-vicepreşedinte al PSD Sector 1 pentru organizarea parlamentarelor

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a anunţat, joi seara, după şedinţa PSD Sector 1, unde s-au analizat rezultatele obţinute de filială la locale, că vicepreşedintele Nicolae Pupăză a fost desemnat, prin vot, prim-vicepreşedinte pentru organizarea parlamentarelor, ca o măsură constructivă.

551 afișări
Imaginea articolului Nicolae Pupăză, prim-vicepreşedinte al PSD Sector 1 pentru organizarea parlamentarelor

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie (Imagine: Mediafax Foto)

"Am propus un prim-vicepreşedinte - Nicolae Pupăză, care, pe perioada alegerilor parlamentare, se va ocupa de campania electorală împreună cu preşedintele Dan Tudorache. Nicolae Pupăză era vicepreşedinte, acum se numeşte prim-vicepreşedinte pentru organizarea alegerilor parlamentare. Nu este o măsură disciplinară, este o măsură constructivă, pentru pregătirea alegerilor parlamentare" a declarat Vanghelie, la sfârşitul şedinţei.

El a arătat că nu s-a pus problema sancţionării conducerii PSD Sector 1 pentru rezultatele obţinute la locale, ideea fiind de a lua măsuri constructive, astfel încât să nu existe o situaţie similară şi la alegerile parlamentare din toamnă.

"Au fost probleme spuse de unii legate de faptul că desemnarea candidaturilor s-a făcut târziu sau că organizaţia nu şi-a desemnat candidatul în prima fază, după care aceste disfuncţionalităţi au mers în lanţ până acolo că nici candidaţii pentru funcţiile de primar nu au fost nominalizaţi cu un timp înainte, să poată să se facă şi ei cunoscuţi. S-au analizat toate aspectele şi organizaţii locale care nu funcţionează şi încercăm să întărim aparatul de organizare", a mai spus Vanghelie.

Preşedintele PSD Bucureşti a precizat, totodată, că măsurile luate la PSD Sector 1, precum şi cele care urmează să se ia în celelalte organizaţii vor fi validate în şedinţa Consiliului organizaţiei PSD Bucureşti.

Vanghelie a mai spus că propunerea de a desemna un prim-vicepreşedinte a fost adoptată prin vot.

El a afirmat că vor avea loc şedinţe asemănătoare, vineri, la Sectorul 6, sâmbătă, la Sectorul 4, luni, la Sectorul 3, iar miercuri va fi convocat Consiliul organizaţiei PSD Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici