Nicolăescu: Prefectul Capitalei să înlăture imediat afişele cu USL, altfel Ponta să-l demită

Coordonatorul PNL Bucureşti, vicepreşedintele PNL Eugen Nicolăescu, a declarat, miercuri, că îi solicită prefectului Capitalei să dispună de îndată înlăturarea materialelor electorale ale PSD care conţin acronimul USL, iar în caz contrar acesta să fie demis din funcţie de premierul Victor Ponta.

163 afișări
Imaginea articolului Nicolăescu: Prefectul Capitalei să înlăture imediat afişele cu USL, altfel Ponta să-l demită

Coordonatorul PNL Bucureşti, vicepreşedintele PNL Eugen Nicolăescu (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"Toate instanţele (birourile electorale de sector, n.r.) au dat aceeaşi soluţie, respectiv să nu mai existe afişe cu USL pe care le-a pus PSD şi acest lucru, din păcate, în continuare nu se realizează. Drept pentru care public îi solicit prefectului Capitalei, astăzi, să scoată toate afişele cu USL din Bucureşti. În caz contrar, îi cer premierului Victor Ponta demiterea prefectului Capitalei. În acest caz vorbim de nerespectarea legii, nu dacă îi place sau nu cuiva", a declarat Nicolăescu.

Totodată, purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a precizat că la nivelul BEC au fost emise până în acest moment 23 de decizii prin care a fost interzisă folosirea "USL" pe afişele electorale ale PSD, solicitându-se autorităţilor locale ca materialele să fie înlăturate în Vaslui, Olt, Timiş, Botoşani, Arad, Argeş, Neamţ, Ilfov, Dâmboviţa, Hunedoara, Vâlcea, Mehedinţi, Iaşi, Braşov, Caraş-Severin, Alba, Bacău, Gorj, Călăraşi, Galaţi, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici