Nicolăescu: Preşedintele Băsescu este campion la a jigni, denigra şi a face declaraţii cu iz penal

Ministrul Săntăţii nu contestă dreptul preşedintelui Traian Băsescu de a depune plângere penală împotriva sa, dar este surprins că un demnitar are timp să se ocupe de aşa ceva, adăugând că şeful statului este "campion la a jigni, a denigra şi a face deseori declaraţii politice cu iz penal".

1 afișare
Imaginea articolului Nicolăescu: Preşedintele Băsescu este campion la a jigni, denigra şi a face declaraţii cu iz penal

Nicolăescu: Preşedintele Băsescu este campion la a jigni, denigra şi a face declaraţii cu iz penal

"Mă surprinde faptul că preşedintele României, în loc să se ocupte de treburile ţării, se răfuieşte cu diverse persoane, chemându-le în judecată. Nu-i contest dreptul de a proceda astfel, dacă ar fi un om simplu. Dar, în calitate de demnitar, este campion la a jigni, a denigra şi a face declaraţii politice, deseori cu iz penal. Eu cred că preşedintele României face un nou exerciţiu de imagine, încercând să lovescă, pentru a nu ştiu câta oară, în PNL. Cred că toţi care au de suferit de pe urma declaraţiilor politice ale lui Traian Băsescu, dacă ar fi avut timp, aşa cum are dânsul, ar fi făcut plângeri la justiţie, ceea ce ar fi însemnat ca şeful statului să stea numai prin tribunale. Eu am adoptat un principiu românesc sănătos, protrivit căruia cel mai deştept cedează. În rest, îi doresc numai bine şi să trăiască sănătos'', a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, Eugen Nicolăescu, ministrul Sănătăţii Publice.

Preşedintele Traian Băsescu a depus plângere împotriva ministrului Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, solicitând daune morale de 50.000 de lei, pentru afirmaţiile acestuia potrivit cărora şeful statului ar suferi de boli din categoria bolilor psihice, a relatat Pro Tv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici