Nicolai: Există un grup care colectează informaţii compromiţătoare despre parlamentari

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că există o "strategie" la care lucrează un grup format din oameni din diverse partide şi foşti ofiţeri de informaţii, care se ocupă de colectarea de informaţii compromiţătoare despre parlamentari.

24 afișări
Imaginea articolului Nicolai: Există un grup care colectează informaţii compromiţătoare despre parlamentari

Nicolai: Există un grup care colectează informaţii compromiţătoare despre parlamentari

Norica Nicolai a comentat astfel difuzarea în presă unor imagini cu conţinut explicit sexual în care ar apărea colegul său de partid, Paul Păcuraru, fost ministru al Muncii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Avem informaţii clare în acest sens. În momentul de faţă, există o strategie la care lucrează un grup de persoane din diverse partide cu ajutorul unor foşti ofiţeri de informaţii şi persoane care se pricep şi care colectează informaţii pe internet, de pe facebook, poate vor găsi ceva compromiţător despre fiecare parlamentar. După cum merg forumurile pe emisiuni, sunt mulţi. Partidele politice s-au emancipat în materie de manipulare", a afirmat Norica Nicolai.

Potrivit sursei citate, se ştie de unde vin toate mesajele, întrucât tehnic este posibil acest lucru.

"Se poate afla din punct de vedere tehnic şi vom face public totul la momentul potrivit", a spus Nicolai.

"Dacă DNA a dat faliment în materie de imagine publică, o să înceapă până la toamnă să vedem cine cu cine, unde, când, tot felul de lucruri din acestea compromiţătoare, că unii sunt homosexuali şi alţii cine ştie ce mai fac. Avem formula aceasta de tabloid fiindcă lumea e curioasă", a spus Norica Nicolai.

Vicepreşedintele PNL a afirmat că până acum se discuta doar de hoţi.

"Toată lumea fura, era pe la DNA, ieşea după două săptămâni şi DNA şi-a făcut treaba. Aşa s-a compromis justiţia. Acum e cu viaţa intimă, ne punem familia, copiii, lucrurile intime pe tarabă. Atât putem. Nivelul discursului politic în România se apropie de grobianism", a declarat Nicolai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici