Nicolai: Incidentul cu copilul a fost mediatizat la vremea aceea, nu l-am votat pe Băsescu în 2004

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că îşi aminteşte de lovirea unui copil în 2004 de către Traian Băsescu, pentru că incidentul a fost mediatizat la vremea aceea, şi afirmă că se dovedeşte caracterul actualului preşedinte: "agresivitate, violenţă, intoleranţă".

13 afișări
Imaginea articolului Nicolai: Incidentul cu copilul a fost mediatizat la vremea aceea, nu l-am votat pe Băsescu în 2004

Nicolai: Incidentul cu copilul a fost mediatizat la vremea aceea, nu l-am votat pe Băsescu în 2004 (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Eu personal îmi amintesc foarte bine de incidentul din 2004, pentru că a fost foarte mediatizat la vremea aceea. Asta spune foarte mult despre caracterul domnului Băsescu: agresivitate, violenţă, intoleranţă, trăsături care i-au marcat întreaga conduită pe întreaga perioadă a mandatului său de cinci ani", a susţinut Norica Nicolai.

Vicepreşedintele PNL a declarat că din această cauză nu l-a votat pe Traian Băsescu în 2004, aşa cum nu l-a votat nici săptămâna trecută.

Cotidianul "Gardianul" a publicat, joi seară, o filmare în care preşedintele Băsescu apare lovindu-l cu dosul palmei în faţă pe un copil, în timpul unui miting electoral.

Cu o zi înaintea publicării acesteia, omul de afaceri Dinu Patriciu declara că acţiunea s-a petrecut în timpul campaniei electorale din anul 2004, într-un miting electoral la Ploieşti, şi că a văzut personal incidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici