Nicolescu, despre cei 10 angajaţi la biroul parlamentar: Mă ajută să ţin legătura cu alegătorii

Deputatul PNL Theodor Nicolescu a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că cei zece angajaţi de la biroul său parlamentar îl ajută să ţină legătura cu alegătorii din colegiu, el arătând că are cinci cabinete în tot atâtea comune, care sunt deservite de persoane care locuiesc în localităţile respective.

314 afișări
Imaginea articolului Nicolescu, despre cei 10 angajaţi la biroul parlamentar: Mă ajută să ţin legătura cu alegătorii

Nicolescu, despre cei 10 angajaţi la biroul parlamentar: Mă ajută să ţin legătura cu alegătorii (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Am un colegiu cu 20 de localităţi, din care 19 sunt comune. Colegiu foarte lung, foarte întins, o să vedeţi că între localitatea situată la sud-est şi localitatea situată la nord-vest sunt vreo sută şi ceva de kilometri. Şi atunci am cinci locuri unde am oameni care lucrează - nu permanent, pentru că nu e cazul să lucreze zi şi noapte - dar care au program de audienţă cu cetăţenii şi care sunt în comunele Căldăraru, Stolnici, Vedea, Poiana Lacului şi oraşul Costeşti", a precizat Nicolescu pentru MEDIAFAX.

El a arătat că angajaţii pe care îi are în cele cinci cabinete ţin legătura cu oamenii din comunele respective.

"Toţi oamenii care lucrează la cabinetele parlamentare din colegiu locuiesc în localităţile respective. Am cinci cabinete parlamentare în colegiu", a spus Nicolescu.

El a spus că are, în afară de angajaţii din comune, şi angajaţi la cabinet care fac revista presei.

"În plus, îi am pe ceilalţi de la bază, ca să spun aşa, care se ocupă de revista presei, şi şeful de cabinet, care se ocupă de chestiunile administrative şi îi coordonează pe toţi", a spus Nicolescu, adăugând că nu are nimic de ascuns şi că situaţia angajaţilor săi de la biroul parlamentar este una transparentă, având în vedere că aceste cabinete se află în comunele respective.

Cei 586 de deputaţi şi senatori din actuala legislatură şi-au angajat 2.265 de persoane la birourile parlamentare, recordul fiind de 16 angajaţi la un parlamentar, iar suma pe care aleşii o decontează, lunar, de la Cameră şi Senat, pentru remunerarea acestora depăşeşte trei milioane de lei.

Deputatul PNL Theodor-Cătălin Nicolescu, ales în colegiul uninominal nr. 4, Argeş, are 10 angajaţi, dintre care doi cu contract individual de muncă şi 8 cu convenţii civile. Theodor-Cătălin Nicolescu a decontat în luna august suma de 5.574 lei pentru cei 10 angajaţi ai săi.

Nicolescu este la primul mandat de deputat, fiind secretar al Comisiei juridice. El a luat cuvântul de 28 de ori în plen, din care nouă au fost declaraţii politice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici