Nicuşor Dan, candidat USB: Îi solicit doamnei Firea să se delimiteze de conducerea penală a PSD

Candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul, Nicuşor Dan, i-a cerut contracandidatei sale, Gabriela Firea, să se delimiteze public "de conducerea penală a PSD dacă într-adevăr doreşte, în mod onest, voturile bucureştenilor".

1127 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan, candidat USB: Îi solicit doamnei Firea să se delimiteze de conducerea penală a PSD

Nicuşor Dan, candidat USB: Îi solicit doamnei Firea să se delimiteze de conducerea penală a PSD

"Astăzi PSD este condus de un preşedinte condamnat defintiv la doi ani de inchisoare cu suspendare, un secretar general condamnat definitiv la şase luni de închisoare cu suspendare şi trei vicepreşedinţi cercetaţi pentru corupţie", a afirmat Nicușor Dan, pe Facebook, îndemnând-o "pe doamna Firea", dacă tot vrea să facă curăţenie, "să înceapă cu propriul partid".

"Cine poate crede că doamna Firea, ajunsă primar, ar putea să conducă Bucureştiul într-un mod onest dacă şefii ei de partid sunt condamnaţi penal?", s-a întrebat Nicuşor Dan.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv, vineri, la doi ani de închisoare cu suspendare pentru folosirea infuenţei şi autorităţii în calitate de preşedinte al PSD Teleorman, la Referendumul din 2012 de demitere a şefului statului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici