Nicuşor Dan, candidatul USR Bucureşti pentru alegerile la Primăria Capitalei. Negocieri cu PLUS şi PNL, pentru susţinerea unui candidat comun al partidelor de dreapta

USR Bucureşti l-a validat, sâmbătă, pe Nicuşor Dan drept candidatul filialei la Primăria Generală a Capitalei, au declarat surse din partid pentru MEDIAFAX.

7729 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan, candidatul USR Bucureşti pentru alegerile la Primăria Capitalei. Negocieri cu PLUS şi PNL, pentru susţinerea unui candidat comun al partidelor de dreapta

Nicuşor Dan va candida la Primăria Capitalei din partea USR Bucureşti

Nicuşor Dan a fost ales candidat al USR Bucureşti pentru alegerile la Primăria Capitalei, cu 57 de voturi „pentru” din totalul celor 82 exprimate, potrivit surselor citate.

În cursa pentru Primăria Capitalei s-au înscris doi candidaţi: Nicuşor Dan şi Dragoş Dragoteanu.

Liderul USR Bucureşti anunţă oficial că Nicuşor Dan este candidatul filialei la Primăria Capitalei

Preşedintele interimar al USR Bucureşti, Dumitru Dobrev, a declarat pentru MEDIAFAX că deputatul independent Nicuşor Dan a fost validat, sâmbătă, pentru a candida din partea filialei la Primăria Capitalei.

Potrivit liderului USR, Nicuşor Dan a obţinut 57 de voturi, Mihnea Bărbulescu 20 de voturi şi Dragoş Dragoteanu a obţinut doar două voturi.

Dumitru Dobrev a precizat pentru MEDIAFAX că în perioada următoare vor exisra negocieri cu PLUS şi cu PNL în vederea susţinerii unui candidat comun al partidelor de dreapta pentru Primăria Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
nicuşor,
dan,
primărie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici