Nicuşor Dan, după incidentul de la conferinţa de presă: Nu o să mă las intimidat

  • Nicuşor Dan a declarat că nu va fi intimidat de cei care încearcă să i bruieze conferinţele de presă
  • Joi, mai mulţi şoferi care conduceau maşini de gunoi au încercat să întrerupă conferinţa de presă pe care a organizat-o, claxonând în mod repetat
  • Este al doilea incident de acest tip în circa o săptpmână
571 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan, după incidentul de la conferinţa de presă: Nu o să mă las intimidat

Nicuşor Dan, în timpul conferintei de presă

Nicuşor Dan, candidatul PNL şi USR la primăria Capitalei, a declarat joi seara, în cadrul unei emisiuni tv, că nu se va lăsa intimidat după incidentul de astăzi, când mai mulţi şoferi care conduceau maşini de gunoi au încercat să întrerupă conferinţa de presă pe care a organizat-o, claxonând în mod repetat. 
 
„E tragi-comic ce s-a întâmplat. Am anunţat ieri o conferinţa de presă în zona Progresului din Sectorul 5. M-am trezit astăzi cu vreo 20 de maşini de gunoi. Acele maşini aparţineau Primăriei Sectorului 5. Cele 20 de maşini claxonau. Erau doi poliţişti locali care dirijau aceste maşini de gunoi, care se învârteau în cerc. În cele din urmă a venit Poliţia Naţională care s-a comportat OK şi a dat şi amenzi”, a spus Nicuşor Dan, la Realitatea Plus. 

Acesta a mai declarat că este a doua oară când „cineva de la PSD întrerupe o conferinţă de-a sa”. 

„Gabriela Firea trebuie să spună dacă se delimitează de acest scandal printr-o conferinţă de presă. Nu o să ne lăsăm intimidaţi de aşa ceva, iar bucureştenii vor şti să facă diferenţa”, a mai spus candidatul la Primăria Capitalei. 
 
El le-a cerut celor de la PSD să explice cele două incidente de la conferinţele de presă.

În urmă cu circa o săptămână, Nicuşor Dan a fost împiedicat de Aurelian Bădulescu să-şi ţină conferinţa de presă, în care voia să facă un bilanţ critic al mandatului Firea. Cei doi s-au îmbrâncit. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici