Nicuşor Dan: Firea se spală pe mâini de problema deşeurilor. Sâmbătă expiră contractul Primăriei cu groapa de gunoi de la Chiajna

  • Nicuşor Dan o acuză pe Gabriela Firea că nu a încheiat un nou contract pentru deşeurile Capitalei
  • Acesta spune că sâmbătă expiră contractul Primăriei cu groapa de gunoi de la Chiajna
  • Dan mai spune că Firea a avut patru ani să rezolve problema deşeurilor din Bucureşti
356 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Firea se spală pe mâini de problema deşeurilor. Sâmbătă expiră contractul Primăriei cu groapa de gunoi de la Chiajna

Nicuşor Dan: Firea se spală pe mâini de problema deşeurilor

Nicuşor Dan spune că Gabriela Firea a avut patru ani să rezolve problema deşeurilor din Bucureşti, dar nu a făcut nimic, şi aruncă problema sectoarelor, care vor fi obligate să se descurce de pe o zi pe alta. Potrivit acestuia, sâmbătă expiră contractul între Primăria Capitalei şi groapa de gunoi de la Chiajna, iar în scurt timp va expira şi contractul cu depozitul din Vidra.

„În loc să fi prevăzut din timp această situaţie şi să găsească o soluţie, Gabriela Firea convoacă un Consiliu General extraordinar pentru 23 martie, care să transfere sectoarelor responsabilitatea de a semna contracte cu gropile de gunoi. Este absolut iresponsabil ca un Primar general să constate azi că i-a expirat contractul cu groapa de gunoi şi să-i lase pe alţii să se descurce cu situaţia”, spune într-un comunicat de presă Nicuşor Dan.

Contracandidatul Gabrielei Firea la Primăria Capitalei avertizează asupra riscului ca la sfârşitul lui 2020 Comisia Europeană să lanseze o procedură de infringement pentru Bucureşti pe problema deşeurilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici