Nicuşor Dan: Firma de avocatură a socrului lui Predoiu are contracte de milioane de euro cu Primăria/Reacţia lui Predoiu: Domnule Dan, nu am nicio referire cu firma de care faci vorbire. Schimbă-ţi firea!

Firma de avocatură a socrului lui Cătălin Predoiu are contracte de milioane de euro cu Primăria Capitalei semnate în mandatul lui Sorin Oprescu, iar candidatul PNL dă o şansă în plus PSD să câştige, a acuzat marţi candidatul USB la Primăria Bucureşti, Nicuşor Dan.

2755 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Firma de avocatură a socrului lui Predoiu are contracte de milioane de euro cu Primăria/Reacţia lui Predoiu:  Domnule Dan, nu am nicio referire cu firma de care faci vorbire. Schimbă-ţi firea!

Nicuşor Dan: Firma de avocatură a socrului lui Predoiu are contracte de milioane de euro cu Primăria/Reacţia lui Predoiu: Domnule Dan, nu am nicio referire cu firma de care faci vorbire. Schimbă-ţi firea!

''Alegătorii care nu vor ca PSD să câştige Bucureştiul trebuie să ştie că eu nu l-am atacat niciodată pe Cătălin Predoiu. El face asta de când a intrat în campania electorală. Ultima lui acuzaţie, privind o eventuală înţelegere între mine şi Gabriela Firea, este o minciună ordinară. Am spus de multe ori că nu voi face nicio înţelegere cu PSD, cel mai corupt partid din România. Mi-am dorit să ajung la o formă de înţelegere cu PNL, pentru a unifica voturile de Dreapta, dar Cătălin Predoiu este principalul obstacol în calea oricărei colaborări. Candidatura lui nu este una dezinteresată.Potrivit unui raport al Curţii de Conturi, firma de avocatură a socrului lui Cătălin Predoiu are contracte de milioane de euro cu Primăria Capitalei semnate în mandatul lui Sorin Oprescu, contracte care «acţionează tocmai împotriva interesului municipiului Bucureşti»'', a postat Nicuşor Dan marţi pe Facebook.

El a ataşat un artiol de presă care prezintă un raport al Curţii de Conturi potrivit căruia Primăria Capitalei a plătit în 2014 peste 21 milioane de lei către 11 firme de avocatură pentru servicii juridice, în baza unui acord cadru încheiat în august 2013, pe o perioadă de 4 ani. Printre acestea se numără şi Zamfirescu, Racoţi & Partners.

''Domnul Predoiu mă acuză pe mine de colaborare cu PSD, când aceeaşi firmă de avocatură a avut contracte cu statul în vreme ce şeful guvernului era Victor Ponta. Cătălin Predoiu nu are ce să caute la Primăria Capitalei. El face rău PNL şi, cât timp rămâne în cursa electorală, dă o şansă în plus PSD să câştige Primăria Bucureşti. Singurul candidat care nu a făcut şi nu va face niciodată vreo înţelegere cu PSD sunt eu'', subliniază candidatul USB.

Predoiu către Nicuşor Dan: Nu am nicio referire cu firma de care faci vorbire. Schimbă-ţi firea!

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a afirmat, marţi, în contextul acuzaţiilor aduse de Nicuşor Dan, că nu are nicio legătură cu firma de avocatură a socrului său, afirmând că pentru contractele încheiate de Oprescu candidatul USB ar trebui să ceară lămuriri de la fostul edil.

''Cu referire la această acuzaţie mincinoasă, domnule Dan (care pretinzi simultan că nu mă ataci) cum că aş avea interese legate de Primăria Municipiului Bucureşti, îţi comunic că nu am fost niciodată angajat ca avocat al Primăriei Generale, că nu am nicio referire cu firma despre care faci vorbire, iar pentru orice nelămuriri legate de mandatul domnului Oprescu şi contractele încheiate de acesta, să te îndrepţi cu întrebări şi atacuri asupra domnului Oprescu, domnului Ponta şi PSD, care l-au susţinut pe Oprescu'', a fost răspunsul liberalului după ce Nicuşor Dan a acuzat faptul că firma de avocatură a socrului lui Cătălin Predoiu are contracte de milioane de euro cu Primăria Capitalei semnate în mandatul lui Sorin Oprescu.

''Nicuşoare, încearcă să ataci PSD-ul, nu-ţi va cădea limba, cel mult ceva sprijin! Schimbă-ţi firea!'', a mai postat Cătălin Predoiu pe pagina de Facebook a lui Nicuşor Dan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici