Nicuşor Dan: M-am întâlnit cu PNL, au refuzat un sondaj comun

Candidatul USB la Primăria Generală a Capitalei, Nicuşor Dan, susţine, pe Facebook, că a s-a întâlnit luni seara cu liderii PNL care au refuzat organizarea unui sondaj comun, organizat de o firmă internaţională, auditat de ambele partide, după ce Cătălin Predoiu a negat o astfel de întrevedere.

1540 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: M-am întâlnit cu PNL, au refuzat un sondaj comun

Nicuşor Dan: M-am întâlnit cu PNL, au refuzat un sondaj comun

"Am avut în această seară o întâlnire cu PNL. Au refuzat organizarea unui sondaj comun, organizat de o firmă internaţională, auditat de ambele partide. În aceste condiţii, noi am decis să mergem înainte cu organizarea sondajului", a scris Nicușor Dan pe Facebook.

El a mai scris că îi aşteaptă în continuare pe cei de la PNL să auditeze cercetarea sociologică.

"Nu avem nimic de ascuns. Vom face publice rezultatele în ultimele zile de campanie. Am convingerea că ele vor arăta ceea ce am spus de la bun început: că USB este singura forţă capabilă să aducă o schimbare adevărată în felul în care se face administraţie în Bucureşti", a adăugat candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul.

Cu circa o oră înaintea postării lui Nicuşor Dan, Cătălin Predoiu a negat, tot pe Facebook, existenţa unei astfel de întâlnri.

"Cu privire la speculaţiile din presă: nu m-am întâlnit azi cu Nicuşor Dan. Ultima oara l-am văzut aseară la TVR", a scris Predoiu pe reţeaua de socializare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici