Nicuşor Dan: Peste 650 de metri de conductă cu senzori de detecţie a avariilor, montaţi pe Bd. Timişoara

Peste 650 de metri de conductă nouă, preizolată, dotată cu senzori de detecţie a avariilor, au fost montaţi în galeria de termoficare pe bulevardul Timişoara, pe Magistrala I Vest, transmite primarul general Nicuşor Dan.

296 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Peste 650 de metri de conductă cu senzori de detecţie a avariilor, montaţi pe Bd. Timişoara

„Peste 650 de metri de conductă nouă, preizolată, dotată cu senzori de detecţie a avariilor, au fost montaţi în galeria de termoficare pe bulevardul Timişoara, pe Magistrala I Vest. Lucrătorii Companiei Municipale Energetica Servicii au dezafectat deja 1400 de metri de ţeavă veche, ruginită, din totalul celor 3,6 km de traseu, ce va fi complet modernizat. Se lucrează contratimp la montarea a trei lire (bucle de compensare a presiunii), deoarece conducta subtraversează bulevardul şi impune săpături în carosabil şi blocarea unei benzi de circulaţie”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

El afirmă că echipele Energetica Servicii fac eforturi pentru a scurta timpul de intervenţie, în punctele de lucru care interferează cu circulaţia autovehiculelor.

„Lucrările de modernizare ale reţelei de termoficare sunt de importanţă majoră pentru toţi bucureştenii, iar modernizarea acestui tronson, pe Magistrala I Vest, va crea premisele furnizării de energie termică, fără avarii şi sincope, chiar din această iarnă, pentru locuitorii cartierelor Drumul Taberei, Ghencea şi Rahova. Magistrala I Vest asigură distribuţia agentului termic din CET VEST către toate cartierele din vestul Capitalei”, încheie Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici