Niţă (PSD): Noi am fost prieteni întotdeauna cu UDMR. Cu mici probleme, dar întotdeauna ne-am înţeles

Vicepreşedintele PSD Constantin Niţă a declarat, vineri, la Sfântu Gheorghe, că social-democraţii au fost "prieteni întotdeauna cu UDMR", adăugând că întotdeauna s-au înţeles, "cu mici probleme", chiar dacă la nivel local "disputele pot să fie mai radicale".

150 afișări
Imaginea articolului Niţă (PSD): Noi am fost prieteni întotdeauna cu UDMR. Cu mici probleme, dar întotdeauna ne-am înţeles

Constantin Niţă (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

"Noi am fost prieteni întotdeauna cu UDMR. Cu mici probleme, dar întotdeauna ne-am înţeles", a spus Constantin Niţă.

Vicepreşedintele PSD a subliniat că în politică prieteniile evoluează şi involuează, dar şi acum între cele două formaţiuni există o relaţie bună.

"Desigur, la nivel local, disputele pot să fie mai radicale, mai dure, dar în general vorbim că relaţia cu UDMR este una bună. În general, aici disputele au fost întotdeauna mai dure, poate este explicabil, poate nu", a spus Niţă.

El a menţionat că, fiind din Braşov, deci mai aproape de Covasna, înţelege anumite lucruri, iar altele nu.

"Dar asta nu împiedică să stăm de vorbă şi să găsim cele mai bune soluţii de a coopera, de a colabora", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici