Niţă: PSD şi PDL au decis să se abţină de la comentarii rău-voitoare în cazul Udrea

Vicepreşedintele PSD, Constantin Niţă, a declarat, luni, că în şedinţa coaliţiei nu s-a discutat "foarte mult" despre comisia de anchetă în cazul Udrea, el precizând, legat de acest subiect, că liderii coaliţiei au decis ca PSD şi PDL să se abţină de la comentarii rău-voitoare unul la adresa altuia.

14 afișări
Imaginea articolului Niţă: PSD şi PDL au decis să se abţină de la comentarii rău-voitoare în cazul Udrea

Vicepreşedintele PSD Constantin Niţă (Imagine din arhivă; Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Întrebat dacă în şedinţa coaliţiei de luni s-a discutat subiectul comisiei de anchetă parlamentară în cazul ministrului Turismului, Elena Udrea, Niţă a precizat: "Nu s-a discutat foarte mult legat de această chestiune. Sigur că urmează ca, în perioada următoare, fiecare partid să se abţină de la a mai face comentarii rău-voitoare sau negative la adresa unuia sau a celuilalt”.

Întrebat dacă PDL a cerut PSD să suspende înfiinţarea comisiei de anchetă parlamentară în cazul Udrea, Niţă a evitat să răspundă, precizând că "restul elementelor" vor fi primte de jurnalişti de la preşedintele PSD, Mircea Geoană.

Întrebat de unde provine această schimbare de ton în ceea ce priveşte declaraţiile publice ale social-democraţilor, Niţă a precizat că o abordare tensionată nu este productivă.

"Este mai raţional să ne vedem de treburile ţării şi mai puţin de orgoliile existente între anumite persoane sau personalităţi", a spus Niţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici