Nominalizarea lui Cristian Diaconescu, comentată de politicieni

Decizia PSD privind susţinerea lui Cristian Diaconescu în cursa pentru primăria Capitalei a fost comentată, vineri, de principalii contracandidaţi ai acestuia, dar şi de alţi politicieni.

25 afișări
Imaginea articolului Nominalizarea lui Cristian Diaconescu, comentată de politicieni

Nominalizarea lui Cristian Diaconescu, comentată de politicieni (Imagine: Mediafax Foto)

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a declarat că Ludovic Orban este cu certitudine viitorul primar al Capitalei, având în vedere că PSD a lansat în cursa electorală pentru Primăria Bucureştiului un diplomat, nu un administrator redutabil, pe senatorul Cristian Diaconescu.

Orban: Cristian Diaconescu nu e pregătit să conducă Bucureştiul

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, a arătat că regretă faptul că social-democratul Cristian Diaconescu a intrat, fără voia sa, în competiţia electorală pentru Primăria Bucureştiului, adăugând că acesta nu este omul potrivit la locul potrivit. Candidatul PNL la Primăria Capitalei a conchis că "Bucureştiul are nevoie de un om puternic, hotărât, de un administrator sever, care să impună legea şi respetarea regulilor în Bucureşti".

Blaga: Am mai multă experienţă administrativă decât Diaconescu

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Vasile Blaga, a explicat că îşi doreşte să fie viitorul primar al Bucureştiul şi că va bate orice candidat al PSD, chiar şi pe cel anunţat de liderul social-democrat. "Am mai multă experienţă administrativă decât domnul Cristian Diaconescu, pe care, de altfel, îl respect", a precizat Vasile Blaga.

Liderul PDL, Emil Boc, a arătat că îl respectă pe candidatul PSD la Primăria Capitalei, Cristian Diaconescu, dar că bucureştenii îl vor avea primar general pe secretarul general al democrat-liberalilor, Vasile Blaga. "Avem Primăria Generală, vom avea Primăria Generală în continuare", a susţinut Boc.

Blaga: Am mai multă experienţă administrativă decât Diaconescu

Candidatul PC la Primăria Capitalei, Codrin Ştefănescu s-a declarat convins că o mare parte a organizaţiei PSD Bucureşti va vota cu el şi cu Sorin Oprescu, dacă acesta va candida independent, şi nu cu Cristian Diaconescu. El a mai spus că Cristian Diaconescu, candidatul PSD, este o "victimă sigură a marilor combinaţii în această bătălie politică, şi de la celelalte partide şi de la propriul partid".

Guşă:Nu am electorat comun cu Diaconescu

Liderul PIN Cozmin Guşă, candidat la Primăria Capitalei, a declarat că el şi Cristian Diaconescu nu au un electorat comun, electoratul PSD fiind dezamăgit de lipsa de reformă din partid şi de scandalurile interne. El a mai apreciat că desemnarea lui Diaconescu pentru a candida la Primăria Capitalei în locul lui Marian Vanghelie nu-l afectează foarte mult.

Vicepreşedintele PSD Cristian Diaconescu a fost validat, vineri, de Comitetul Executiv, cu unanimitate de voturi, candidat al social-democraţialor la Primăria Capitalei. Votul a avut loc în prezenţa presei, prin ridicarea mâinii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici