Norica Nicolai îl susţine la şefia PNL pe Antonescu

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a declarat, sâmbătă, la Pârâul Rece, că la congresul extraordinar din martie va candida pentru o funcţie de vicepreşedinte, menţionând că la şefia PNL îl susţine pe Crin Antonescu, dar şi că îşi doreşte înfiinţarea unei funcţii de prim-vicepreşedinte.

12 afișări
Imaginea articolului Norica Nicolai îl susţine la şefia PNL pe Antonescu

Norica Nicolai îl susţine la şefia PNL pe Antonescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Voi candida pentru funcţia de vicepreşedinte", a susţinut Norica Nicolai.

Întrebată pe cine susţine la şefia formaţiunii liberale, Nicolai a menţionat că îl susţine pe Crin Antonescu.

"Am declarat-o de mai multă vreme, e vorba de Crin Antonescu", a spus liderul PNL.

Despre modificările la statut, vicepreşedintele PNL a spus că nu este de acord cu toate, menţionând că este pentru menţinerea actualei forme a BPC şi pentru înfiinţarea unei funcţii de prim-vicepreşedinte.

"O să avem o discuţie, trebuie să ne întâlnim în a doua rundă în comisie - noi nu am avut o comisie completă. Aşteptăm acum propunerile din ţară, erau doar opt organizaţii care făcuseră propuneri şi nu mi se pare corect să nu am o majoritate relevantă de opţiune. Mergem însă pe ideea de a menţine pentru Biroul Politic Central aceeaşi formulă de şapte plus şapte vicepreşedinţi regionali, acelaşi număr de membri în Birou", a spus Norica Nicolai, menţionând că această comsie pentru statut ar trebui convocată săptămâna viitoare.

În ceea ce priveşte modalitatea de alegere a vicepreşedinţilor, Nicolai a menţionat că, în cazul în care vor rămâne posturile de vicepreşedinţi politici, candidaturile ar trebui depuse pentru fiecare funcţie în parte.

"Dacă vom decide că menţinem vicepreşedinţii politici, atunci e bine ca votul să fie în Congres pentru fiecare funcţie de vicepreşedinte şi nu numărul de voturi să prevaleze, deci simpatia sau încrederea, ci poate şi calificările profesionale şi competenţele persoanelor care candidează, pe care e greu să le vezi la global pe raportul de particular", a conchis Nicolai.

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat, miercuri, că liberalii se vor reuni în congres, în 20 şi 21 martie, la Palatul Parlamentului, Bogdan Olteanu menţionând că pe ordinea de zi a congresului se află modificarea statutului şi alegerea noii conduceri a partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici