Nou atac la Primarul Capitalei: „Reţeaua de termoficare nu se repară cu declaraţii. Firea să prezinte un plan de reabilitare”

Ministrul Economiei Virgil Popescu a afirmat, duminică, faptul că Gabriela Firea ar trebui să prezinte un plan de reabilitare a reţelei de termoficare a Bucureştiului, deoarece aceasta "nu se repară cu declaraţii". El a adăugat că Gabriela Firea lansează atacuri nejustificate.

837 afișări
Imaginea articolului Nou atac la Primarul Capitalei: „Reţeaua de termoficare nu se repară cu declaraţii. Firea să prezinte un plan de reabilitare”

Ministrul Economiei: Reţeaua de termoficare nu se repară cu declaraţii. Firea să prezinte un plan de reabilitare

"Reţeaua de termoficare, aflată în administrarea Primăriei Capitalei, nu se repară cu declaraţii, aşa cum crede Gabriela Firea. Premierul nu a făcut decât să arate problemele pe care fosta RADET nu le-a rezolvat. În disperare de cauză, pentru că nu poate explica de ce nu a rezolvat problemele primarul Capitalei lanseaza atacuri nejustificate. În calitate de ministru al Economiei si Energiei am luat măsuri ca ROMGAZ şi ELCEN să asigure mijloacele necesare încălzirii, însă Primăria, prin RADET, nu s-a preocupat în nici un fel. Îi cer primarului Capitalei să prezinte un plan de reabilitare a reţelei de termoficare. Bucureştenii nu trebuie să sufere din cauza incompetenţei!", a scris ministrul Economiei Virgil Popescu, duminică, pe Facebook.

Bucureştenii de pe mai multe străzi şi bulevarde din Capitală nu au avut apă caldă şi căldură, sâmbătă, din cauza unei avarii la reţeaua de termoficare.

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti SA a anunţat, sâmbătă, oprirea agentului termic, pentru mai multe ore, pentru remedierea avariilor apărute în reţeaua de termoficare pe Bulevardul Basarabia, Bucuvina, Bulevardul Nicolae Grigorescu. În aceste zone nu a fost nici apă caldă, nici căldură de vineri de la ora 14.00.

Şi pe străzile Mizil, Prevederii, Perişorului – cămin TMUCB au fost anunţate avarii de vineri noaptea, de la ora 23.00, iar oamenii nu au au avut căldură până sâmbătă după-amiază. Unele blocuri nu au nici la ora transmiterii acestei ştiri apă caldă sau căldură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici