Noul primar al Timişoarei Dominic Fritz a primit rezultatul testului Covid-19

Primarul ales al Timişoarei, Dominic Fritz, a anunţat, miercuri dimineaţa, că a decis să se autoizoleze, după ce luni s-a întâlnit cu o persoană care a fost ulterior confirmată cu Covid-19.

3030 afișări
Imaginea articolului Noul primar al Timişoarei Dominic Fritz a primit rezultatul testului Covid-19

Noul primar al Timişoarei Dominic Fritz s-a autoizolat, după ce s-a întâlnit cu o persoană cu Covid

Potrivit ultimelor informaţii, rezultatul testului Covid-19 efectuat de noul primar este negativ. 

„Luni m-am întâlnit cu o persoană care a aflat aseară că are Covid-19. Am purtat mască, am păstrat distanţa, sunt bine. Dar, ca o măsură de precauţie şi pentru a elimina orice risc, am decis să mă auto-izolez. Am făcut un test azi dimineaţă şi voi rămâne acasă, în aşteptarea rezultatului. Voi repeta testul pentru mai multă siguranţă, la sfârşitul acestei săptămâni”, a anunţat anterior, pe Facebook, Dominic Fritz.

Acesta a spus că în timpul în care va sta izolat va continua să lucreze cu echipa lui pentru pregătirea preluării mandatului şi va ţine întâlniri oficiale online.

Dominic Fritz a câştigat alegerile din 27 septembrie în Timişoara, după ce l-a învins pe Nicolae Robu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici