O delegaţie a miniştrilor PSD se întâlneşte cu reprezentanţi ai FMI

O delegaţie a miniştrilor PSD condusă de liderul partidului Mircea Geoană se întâlneşte, luni, la 14.30, la Senat, cu reprezentanţi ai FMI.

21 afișări
Imaginea articolului O delegaţie a miniştrilor PSD se întâlneşte cu reprezentanţi ai FMI

O delegaţie a miniştrilor PSD se întâlneşte cu reprezentanţi ai FMI

Delegaţia PSD este formată din vicepremierul Dan Nica, ministru al Admininstraţiei şi Internelor, ministrul Muncii Marian Sârbu, ministrul pentru IMM Constantin Niţă şi ministrul Sănătăţii Ion Bazac.

Delegaţia FMI are programată, luni, la ora 12.00, o întâlnire cu liderii principalelor confederaţii sindicale.

Misiunea FMI îşi încheie vizita în România în 25 martie.

Condiţiile de acordare a unui împrumut extern, negociate în prezent de România cu FMI şi Comisia Europeană, pentru reducerea cheltuielilor şi creşterea veniturilor, vor fi aplicate gradual, într-un interval de 3-6 ani, fără să fie diminuate salariile de bază şi pensiile, ca în Letonia şi Ungaria.

"Măsurile care prevăd reduceri ale unor cheltuieli şi creşteri de venituri bugetare, conform politicii deja anunţate de Guvern, vor fi luate gradual pe o perioadă cuprinsă între 3-6 ani, pe baza unui plan strategic cu măsuri clare de ajustări graduale ale economiei", au declarat, duminică, agenţiei MEDIAFAX, surse guvernamentale, la finalul discuţiilor dintre premierul Emil Boc şi miniştri pe tema împrumutului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici