Odobescu: România va fi în continuare alături de Republica Moldova pentru integrarea în UE

  • Ministrul de Externe Luminiţa Odobescu a discutat la telefon cu Cristina Gherasimov, viitorul ministru al Afacerilor Europene din R. Moldova, pentru a o felicita.
  • Odobescu a arătat, totodată, că România va fi în continuare alături de R. Moldova pentru integrarea în Uniunea Europeană.
157 afișări
Imaginea articolului Odobescu: România va fi în continuare alături de Republica Moldova pentru integrarea în UE

Odobescu: România va fi în continuare alături de Republica Moldova pentru integrarea în UE

„Am discutat cu Cristina Gherasimov pentru a o felicita pentru nominalizarea pentru poziţia de ministru al Afacerilor Europene şi negociator şef al Republicii Moldova. România continuă să fie alături de Republica Moldova în parcursul său către integrarea în UE”, spune Luminiţa Odobescu, potrivit deschide.md.

La rândul ei, Cristina Gherasimov a ţinut să-i mulţumească Luminiţei Odobescu.

„Mă bucură să continuăm buna noastră colaborare şi, într-un efort comun, să parcurgem viitoarele etape ale integrării Republicii Moldova în UE. Suntem recunoscători că putem conta pe sprijinul necondiţionat al României”, a arătat Gherasimov.

Potrivit premierului Republicii Moldova, Dorin Recean, în structura guvernamentală urmează să apară un nou minister. Este vorba de Ministerul pentru Afaceri Europene, care va fi condus de secretarul de stat Cristina Gherasimov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici