OFF/ON THE RECORD, 21 mai 2023. Invitat, ora 21.55: Robert Cazanciuc, vicepreşedintele Senatului

82 afișări
Imaginea articolului OFF/ON THE RECORD, 21 mai 2023. Invitat, ora 21.55: Robert Cazanciuc, vicepreşedintele Senatului

OFF/ON THE RECORD, 21 mai 2023. Invitat, ora 21.55: Robert Cazanciuc, vicepreşedintele Senatului

Curtea Constituţională a României a dat decizia referitoare la reglementarea abuzului în serviciu şi la folosirea interceptărilor din mandatele de securitate naţională în dosarele de corupţie.

Ce au înţeles legiuitorii din decizia CCR? De ce Parlamentul legiferează atât de deficitar? De ce nu sunt recuperate prejudiciile în România? Preia PSD ministerul Justiţiei? Care sunt avantajele numirii unui independent la ministerul Justiţiei şi ale unui om din PSD? Va juca Justiţia în an preelectoral şi electoral? Cum se poate rezolva legislativ problema consumului de droguri şi de substanţe psihoactive? Care este soluţia împotriva marilor fugari condamnaţi ai României? Ce spune “cazul Savonea” despre presă şi Justiţie? Cum responsabilizează Justiţia „cazul Horodniceanu”?

La toate aceste întrebări dar şi la multe altele îţi răspunde duminică, de la ora 21.55, Robert Cazanciuc, senator PSD, fost ministru al Justiţiei şi fost procuror, vicepreşedinte al Senatului României, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici