Oficial. PNL începe negocierile cu ALDE pentru fuziune

Liberalii încep negocieri cu ALDE pentru fuziunea dintre cele două formaţiuni. Anunţul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuţ Stroe, care spune că PNL şi-a asumat „rolul de partid integrator al dreptei”. Despre PMP, Stroe spune că „există un progres evident al discuţiilor”.

2139 afișări
Imaginea articolului Oficial. PNL începe negocierile cu ALDE pentru fuziune

Oficial. PNL începe negocierile cu ALDE pentru fuziune

„S-a stabilit în şedinţa BPN componenţa comisiei de negociere cu ALDE în vederea fuziunii. Noi, PNL, am asumat de la bun început rolul de partid integrator al dreptei. Ăsta e şi motivul pentru care începem demersuri de dialog, dialog politic, cu ALDE”, spune purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe.

Comisia de negociere va fi condusă de secretarul general al partidului, Dan Vîlceanu.

„Comisia are în componenţă, alături de secretarul general, Dan Vîlceanu, pe Rareş Bogdan, Iulian Dumitrescu, Toma Petcu, Hubert Thuima şi Gheorghe Falcă”, precizează Stroe.

Referitor la negocierile cu PMP, el spune că „există un progres evident al discuţiilor”.

„Probabil că în curând vom avea şi decizii în acest sens”, conchide purtătorul de cuvânt al PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici