Olguţa Vasilescu, despre alegerile europarlamentare: Categoric PSD va candida separat de ALDE

Vicepreşedintele PSD Olguţa Vasilescu a declarat, duminică la un post TV, că nu au fost discuţii în CEx al PSD despre candidatul la prezidenţiale, însă categoric PSD va candida separat de ALDE la alegerile europarlamentare. Ea a precizat că lista PSD va fi gata până pe 15 martie.

460 afișări
Imaginea articolului Olguţa Vasilescu, despre alegerile europarlamentare: Categoric PSD va candida separat de ALDE

Olguţa Vasilescu, despre europarlamentare: Categoric vom candida separat de ALDE

„Nu (întrebată dacă au fost discuţii despre prezidenţiale în CEx - n.r.). Deocamdată avem alegerile europarlamentare şi va trebuie să avem o listă a celor care ne vor reprezenta la Bruxelles. Nu, lista conţine doar PSD. Cred că până în data de 15 martie va trebui să fie gata. Oricum în luna martie. Şi categoric vom candida separat de ALDE. În primul rând că facem parte din familii politice diferite”, a afirmat Olguţa Vasilescu, duminică la Antena 3.

Declaraţia Olguţei Vasilescu vine în contextul în care şi liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, joi, că, cel mai probabil, formaţiunea politică va participa singură la alegerile europarlamentare şi nu împreună cu PSD. În cadrul ultimei şedinţe a Biroului Executiv au fost stabilite criteriile de evaluare a candidaturilor ALDE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici