Oltean: Până la sfârşitul lunii PDL va stabili candidaţii la europarlamentare în ordinea de pe listă

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că până la sfârşitul lunii ianuarie partidul îşi va stabili candidaţii la alegerile europarlamentare în ordinea de pe listă şi că PDL mizează "pe cel puţin 7-8 europarlamentari".

185 afișări
Imaginea articolului Oltean: Până la sfârşitul lunii PDL va stabili candidaţii la europarlamentare în ordinea de pe listă

Oltean: Până la sfârşitul lunii PDL va stabili candidaţii la europarlamentare în ordinea de pe listă (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Ioan Oltean a spus că filiala Bistriţa-Năsăud a PDL, pe care o conduce, speră să îşi impună candidatul la alegerile europarlamentare, consilierul judeţean Gabriela Montoiu, pe un loc eligibil pe lista candidaţilor PDL.

"În ceea ce priveşte alegerile europarlamentare, până la finele lui ianuarie PDL îşi va stabili candidaţii în ordinea de pe listă. Mizăm pe cel puţin 7-8 europarlamentari, sperăm să scoatem un scor electoral care să ne poziţioneze în bătălia care se va da pentru prezidenţiale. (…) Sperăm să avem un candidat, pe Gabriela Montoiu, pe o poziţie eligibilă. Candidatura a fost transmisă Biroului Permanent Naţional. În Regiunea Nord-Vest, Organizaţia PDL Bistriţa-Năsăud este pe primul loc şi pe acest criteriu vrem un loc eligibil la europarlamentare. Nimeni nu poate nega performanţa. Mă aştept la o poziţie 5-6, deci eligibilă", a afirmat Ioan Oltean într-o conferinţă de presă susţinută la Bistriţa.

El a adăugat că pentru europarlamentare PDL Bistriţa-Năsăud şi-a propus un scor electoral net superior celui obţinut la parlamentarele din 2012.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici