Oltean: Parlamentarii au fost în vacanţă 6 luni în 2014. Nici copiii la şcoală nu beneficiază de atât

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Ioan Oltean (PDL) a declarat, marţi, că parlamentarii au fost în vacanţă 6 luni în 2014, el arătând că nici copiii la şcoală nu beneficiază de atât de mult timp liber şi că în Europa nu există niciun alt parlament care să chiulească atât.

171 afișări
Imaginea articolului Oltean: Parlamentarii au fost în vacanţă 6 luni în 2014. Nici copiii la şcoală nu beneficiază de atât

Oltean: Parlamentarii au fost în vacanţă 6 luni în 2014. Nici copiii la şcoală nu beneficiază de atât (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Dacă veţi face un calcul, veţi constata că anul acesta parlamentarii au fost în vacanţă şase luni. Vă rog să le număraţi, sunt exact - ianuarie, mai, iunie, iulie august, octombrie, noiembrie. Deci, din 12 luni, Parlamentul României a fost în vacanţă şase luni. Nici măcar copiii la şcoală nu beneficiază de atâta vacanţă. Nu există în Europa democrată o ţară şi un parlament care să-şi permită să chiulească în felul acesta cum se întâmplă în România”, a spus Oltean.

El a arătat că ACL s-a delimitat de decizia puterii prin care s-a stabilit ca parlamentarii să ia vacanţă în perioada campaniei electorale şi şi-a exprimat speranţa ca de săptămâna viitoare lucrurile să revină la normal.

Să sperăm că de luni Parlametul se întoarce la lucru. Am în vedere şi Senatul, pentru că la fel de chiulangii sunt şi unii, şi alţii”, a spus Oltean.

El a spus că în acest moment parlamentarii sunt ”Dumnezeu ştie pe unde, numai la muncă nu” şi a arătat că, prin tot ceea ce face puterea azi, duce în derizoriu activitatea parlamentară.

”Această vacanţă nu are niciun fel de justificare. Această lipsă de activitatea parlamentară nu are niciun fel de temei, nici regulamentar, nici de altă natură. Este doar dorinţa actualei puteri de a nu munci şi de a tergiversa o mulţime de probleme care ar trebui să intre pe ordinea de zi a Camerei şi Senatului”, a spus Oltean, care a menţionat că Parlamentul este „aproape desfiinţat” prin asemenea „atitudini”.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici