Oltean (PDL): Ar fi natural ca miniştrii care nu şi-au realizat angajamentele luate să fie remaniaţi

Vicepreşedintele PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, susţinută la Bistriţa, că ar fi "natural" ca activitatea miniştrilor să fie analizată la şase luni, iar cei care nu şi-au respectat angajamentele luate să fie remaniaţi.

16 afișări
Imaginea articolului Oltean (PDL): Ar fi natural ca miniştrii care nu şi-au realizat angajamentele luate să fie remaniaţi

Vicepreşedintele PDL, deputatul Ioan Oltean (Imagine: Mediafax Foto)

Oltean a răspuns astfel unei întrebări referitoare la o eventuală remaniere guvernamentală.

"Nu s-a pus problema unei remanieri. Ceea ce ar trebui să se facă, în mod absolut natural, ar fi ca la şase-şapte luni de la guvernare să se facă o analiză a activităţii fiecărui ministru în raport cu programul de guvernare, cu angajamentele ministerului respectiv. Acolo unde se constată o discrepanţă între ceea ce ne-am angajat şi ce s-a realizat, ar trebui să se facă o remaniere", a spus Oltean.

El a spus că, din câte ştie, premierul nu a vorbit de remaniere.

"Primul ministru nu am cunoştinţă să fi vorbit de remaniere, doar de o analiză foarte serioasă a activităţii fiecărui minister", a declarat Ioan Oltean.

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, la Realitatea FM, că în şedinţa de luni a coaliţiei şi-a exprimat opinia că ar fi necesară o restructurare guvernamentală, menţionând că a nominalizat în acest cadru şi unele ministere în care "nu se întâmplă nimic".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici