Oltean: PDL poate obţine la locale între 26 şi 30 % printr-o mobilizare impecabilă

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, sâmbătă, că, în ciuda "zilelor de foc" prin care trece, partidul şi-a păstrat conduita unitară, iar obiectivul său este obţinerea între 26 şi 30% la alegerile locale, scor pe care îl poate obţine printr-o "mobilizare impecabilă".

217 afișări
Imaginea articolului Oltean: PDL poate obţine la locale între 26 şi 30 % printr-o mobilizare impecabilă

Oltean: PDL poate obţine la locale între 26 şi 30 % printr-o mobilizare impecabilă (Imagine: Cristina Sabau/Mediafax Foto)

"Zilele acestea au fost de foc atât la nivel naţional, cât şi judeţean (în judeţul Bistriţa-Năsăud – n.r.). Din tot acest şir de evenimente, PDL şi-a păstrat conduita unitară şi principalul obiectiv, acela care vizează obţinerea între 26 şi 30% la alegerile locale", a declarat, într-o conferinţă de presă, Ioan Oltean, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Liderul PDL a spus că partidul trebuie să rămână, în continuare, preocupat de strategia electorală pentru alegerile din iunie, pentru a-şi definitiva în maxim două săptămâni toţi candidaţii la nivel naţional pentru preşedinţiile consiliilor judeţene, primăriile reşedinţă de judeţ, celelalte primării, precum şi listele de consilieri locali şi judeţeni.

"Sunt absolut convins că, printr-o mobilizare puternică a partidului pe tot parcursul campaniei electorale, mobilizare care va trebui să fie impecabilă de la nivel naţional până în cel mai îndepărtat cătun al acestei ţări, PDL se poate apropia de un scor electoral între 26 şi 30%", a afirmat Oltean.

Acesta a atras atenţia că, în ciuda "eforturilor disperate" pe care le face opoziţia, ajutată de "o presă extrem de favorabilă", USL se poziţionează sub 50%.

"Toate sondajele de opinie date poziţionează USL sub 50%, 45%, 46%, 47%, ceea ce denotă că există, în acest moment, un potenţial extrem de neexploatat de nicio forţă politică şi care va trebui să fie avut în vedere şi de PDL în perioada imediat următoare", a declarat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici