Olteanu: Am primit solicitarea DNA în cazul lui Adrian Năstase

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că a primit solicitarea DNA de aviz pentru declanşarea urmăririi penale împotriva deputatului PSD Adrian Năstase.

19 afișări
Imaginea articolului Olteanu: Am primit solicitarea DNA în cazul lui Adrian Năstase

Olteanu: Am primit solicitarea DNA în cazul lui Adrian Năstase (Imagine: Mediafax Foto)

"Am primit sesizarea DNA de începere a urmăririi penale în ceea ce îl priveşte pe deputatul Adrian Năstase. Ea va fi pusă pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a Biroului Permanent, care va avea loc în 5 mai", a declarat Olteanu.

El a precizat că pe lângă sesizare a primit şi dosarul aferent, ca şi în cazul Miron Mitrea.

Potrivit preşedintelui Camerei Deputaţilor, sesizarea este semnată de şeful DNA, procurorul-şef Daniel Morar. El a menţionat că, pe lângă sesizarea menţionată, a primit de la DNA cele 8 volume ale dosarului lui Adrian Năstase, care însumează 2.822 de file, un plic sigilat prin ştampilare cu cinci planşe de design şi o cutie sigilată care conţine 13 suporţi digitali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici