Olteanu: Directorul MO mi-a spus că Băsescu face presiuni pentru publicarea deciziei CCR

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liberalul Bogdan Olteanu, susţine că directorul Monitorului Oficial i-a spus că preşedintele Traian Băsescu face presiuni pentru publicarea "peste rând" a deciziei Curţii Constituţionale şi că el i-a cerut şefului MO să respecte legea.

2 afișări
Imaginea articolului Olteanu: Directorul MO mi-a spus că Băsescu face presiuni pentru publicarea deciziei CCR

Olteanu: Directorul MO mi-a spus că Băsescu face presiuni pentru publicarea deciziei CCR

"Îi asigur pe români că la Camera Deputaţilor se repectă legea. Spre deosebire de preşedintele României, domnul Traian Băsescu, eu nu fac intervenţii la autorităţile statului pentru a beneficia de servicii preferenţiale. Am discutat cu directorul Monitorului Oficial care mi-a vorbit despre presiunile şefului statului de a publica decizia Curţii Constituţionale peste rând. I-am solicitat să respecte legea", susţine Olteanu, într-o declaraţie remisă, joi, agenţiei MEDIAFAX.

Preşedintele Traian Băsescu l-a acuzat, joi, pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, că a oprit publicarea în MO a deciziei CCR despre Comisia specială, blocându-l pe şeful statului în luarea unei decizii legat de cei opt foşti şi actuali miniştri pentru care s-a cerut aviz de urmărire penală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici