Olteanu îi trimite pe liberal-democraţi să înveţe Regulamentul Parlamentului

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, în replică la afirmaţiile preşedintelui executiv al PLD, Gheorghe Flutur, că liberal-democraţii ar trebui "să pună mâna pe carte şi să înveţe Regulamentul Parlamentului".

2 afișări
Imaginea articolului Olteanu îi trimite pe liberal-democraţi să înveţe Regulamentul Parlamentului

Olteanu îi trimite pe liberal-democraţi să înveţe Regulamentul Parlamentului

Preşedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că PLD va depune plângere penală împotriva preşedintelui Camerei Bogdan Olteanu, pentru abuz în serviciu, dacă acesta întrerupe şedinţa de plen, în timpul votului la moţiunea de cenzură, din cauza celor care votează la vedere.

"Cei de la PLD să pună mâna pe carte şi să înveţe Regulamentul Parlamentului şi apoi vor vedea care sunt drepturile şi obligaţiile mele. Poate învaţă, cu ocazia asta, şi care sunt drepturile şi obligaţiile lor pentru că, dacă nu le învaţă ei, va trebui să îi învăţ eu", a declarat Olteanu.

În ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Flutur, preşedintele Camerei Deputaţilor a adăugat că acesta ar trebui, mai întâi, "să-şi rezolve propriile probleme penale şi morale". "Nu uitaţi că el a semnat de două ori o moţiune. Apoi îl invit să stăm de vorbă", a adăugat Bogdan Olteanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici