"Onorată instanţ...asistenţă, era să spun instanţă". Grindeanu lămureşte gafa de la Consiliul Naţional al Rectorilor

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri că a contat mesajul transmis în cadrul Consiliului Naţional al Rectorilor, întrebat fiind de gafa pe care a făcut-o în deschiderea evenimentului atunci când a spus "onorată instanţ...asistenţă, era să spun instanţă".

1407 afișări
Imaginea articolului "Onorată instanţ...asistenţă, era să spun instanţă". Grindeanu lămureşte gafa de la Consiliul Naţional al Rectorilor

"Onorată instanţ...asistenţă, era să spun instanţă". Grindeanu, lămureşte gafa de la Consiliul Naţional al Rectorilor

Premierul Sorin Grineanu i-a salutat, în deschiderea Consiliului Rectorilor, organizată în Aula Magna a ASE, pe cei prezenţi, spunând şi onorată instanţă. S-a corectat înainte de terminarea cuvântului, completând că trăim vremuri interesante.

“Doamnelor şi domnilor, onorată insta...asistenţă, era să zic instanţă. Trăim vremuri interesante şi de aceea”, a fost afirmaţia premierului.

Ulterior, premierul a comentat gafa spunând că "până la urmă, a contat mesajul de la Consiliul Naţional al Rectorilor. Mă bucur că am putut să transmit acest mesaj legat de România competentă, de proiectul noii legi a Educaţiei făcut împreună cu toată lumea, cu Administraţia Prezidenţială, cu Acadademia Română, cu toate organismele, astfel încât să nu ajungem în situaţia de care aminteam şi pe care am trăit-o – cea de a schimba şi amenda Legea Educaţiei în ultimii 27 de ani de peste 100 de ori. Sunt lucruri care s-au întâmplat din păcate în acest domeniu şi care au dus la o instabilitate, instabilitate care, o dată ce există în Educaţie, există şi se reflectă în viaţa de zi cu zi, inclusiv în economie".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici