Opoziţia comentează condamnare alui Arsene: Ciolacu să scoată de la sertar iniţiativa Fără Penali

„Marcel Ciolacu să scoată de la sertar iniţiativa Fără Penali în Funcţii Publice”, cere preşedintele USR, după ce preşedintele Con siliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a fost condamnat definitiv la 6 ani şi 8 luni de închisoare.

524 afișări
Imaginea articolului Opoziţia comentează condamnare alui Arsene: Ciolacu să scoată de la sertar iniţiativa Fără Penali

Opoziţia comentează condamnare alui Arsene: Ciolacu să scoată de la sertar iniţiativa Fără Penali

„După condamnarea definitivă de azi (vineri - n.r.), pesedistul Ionel Arsene ar fi plecat la închisoare direct din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ. Dacă nu ar fi fugit din ţară. În acest context, preşedintele USR, Cătălin Drulă, îi cere lui Marcel Ciolacu să scoată de la sertar iniţiativa Fără Penali în Funcţii Publice”, transmite USR.

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a fost condamnat definitiv, vineri, la 6 ani şi 8 luni de închisoare. El este acuzat că ar fi luat bani pentru a interveni în 2013 la conducerea ANI pentru a îndeparta din funcţie un rival politic.

„Marcel Ciolacu l-a ţinut în braţe până azi şi a refuzat să îi ceară demisia. În loc de scuze, îi cer liderului PSD să scoată de la sertar proiectul Fără Penali în Funcţii Publice. Iniţiativa pentru care am strâns peste un milion de semnături e blocată de PSD în parlament de 5 ani. Momentul lustraţiei a sosit pentru PSD. Este necesar ca astfel de personaje, cu care PSD a înţesat administraţia locală şi centrală, să dispară din clasa politică”, afirmă Cătălin Drulă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
drulă,
arsene,
ciolacu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici